Тежкото положение в Черноморец (Поморие) продължава. Отборът полека-лека се разпада, след като футболисти напускат заради неизплатени задължения. По-рано днес младежкият национал Георги Костадинов и Емануил Манев разтрогнаха договорите си. Играчите не получават храна, някои от тях останаха и без мобилните си телефони, тъй като не са платени.

“При тази ситуация е много трудно за нас. Предстоят ни два много важни мача - срещу “Ботев” (Пловдив) и Етър, а останахме едва 16 души. Не мога да повярвам, че всичко това се случва и не разбирам как може да бъде допуснато”, заяви треньорът Неделчо Матушев.

“Въпреки проблемите разговарях с момчетата и смятам, че ще се борим за максимума точки до края на полусезона. Сега сме втори, но ще видим къде ще завършим”, завърши наставникът.

Неделчо Матушев пое Черноморец (Поморие) през лятото, след като други девет души от миналогодишния отбор напуснаха. Без селекция, само с две попълнения от школата на Черноморец (Бургас), бившият треньор на Локомотив (Пловдив) изгради стабилен състав./БЛИЦ