Ръководството и спортно-техническият щаб на Черноморец (Поморие) разпространиха днес официално писмо до колегите си от Спартак (Пловдив) във връзка с тежката контузия на капитана на пловдивчани Тодор Симеонов по време на срещата между двата отбора от 13-ия кръг на първенството в Източната "Б" група. Симеонов напусна принудително игра през второто полувреме и после се констатира, че кракът му е счупен.

Избраниците на Петър Хубчев победиха с 1:0 и отново оглавиха класирането. Черноморец (Поморие) е лидер с 22 точки, а по 20 имат Спартак (Пловдив), Черноморец (Балчик) и Любимец.

Цялото писмо на Черноморец (Поморие) до Спартак (Пловдив):

"Уважаеми колеги, най-искрено съжаляваме за контузията на вашия капитан Тодор Симеонов в срещата помежду ни от 13-ия кръг на първенството в Източната "Б" група. Уверяваме Ви, че от страна на нашия състезател Христо Лемперов не е имало никакъв умисъл в ситуацията, при която се получи тежката травма. Подобни неща са част от рисковете на футболната игра.

Ръководството и спортно-техническият щаб на Черноморец (Поморие) никога не са толерирали грубостите и некоректните прийоми в преследване на победата. На първо място винаги сме поставяли феърплея и коректността в отношенията не само на терена, но и извън него.

Това са много по-важни неща от резултатите, които са временни. Пожелаваме успешно и скорошно възстановяване на Тодор Симеонов"