Ръководството на Черноморец (Бургас) представи на пресконференция днес своя нов партньор в лицето на автомобилната компания „Пежо“. В събитието участваха изпълнителният директор на „акулите“ Пламен Киряков, както и управителят на бургаското подразделение на компанията Тодор Демирков.

„Изключително сме щастливи, че в тези трудни времена за страната, за бизнеса и спорта, намираме един нов партньор в лицето на „Пежо“. Освен финансовата подкрепа, особено ни радва и фактът, че една световна компания е избрала да бъде партньор с клуб като нашия – скромен, но с характер и със собствена индивидуалност. Пожелавам си наистина едно добро съвместно сътрудничество“, сподели Пламен Киряков.

„Ние от екипа на “Пежо” сме особено щастливи от това ново партньорство. Ще направим всичко по нашите сили, с желание и ентусиазъм, да подкрепяме клуба с различни инициативи, както на местно, така и на национално ниво. „Пежо“ подкрепя спорта от самото си създаване. Към момента компанията спонсорира изцяло френския футболен клуб „Сошо“. Очакваме и в България, съвместно с Черноморец, да имаме възможността да се изявим и на футболното поприще“, сподели Тодор Демирков.

След изказванията, двете страни си размениха символи и позираха за обща снимка. Непосредствено след това, беше организирана и снимка с футболисти на тима, старши треньора Димитър Димитров и представителите, които участваха в брифинга.