Черноморец ще реализира два трансфера до една седмица. Португалският Брага е поредният кандидат за подписа на защитника Георги Терзиев. Капитанът на младежкия национален отбор е наблюдаван от скаути на клуба. Той е сред най-конвертируемите футболисти на бургазлии. Интерес към него проявява и италианският Пескара, както и три отбора от Турция, пише "Меридиан мач".

От "Левски" неотдавна отправиха оферта към Черноморец за него, но тя не бе одобрена. След края на миналия сезон от ръководството на „акулите" обявиха, че цената на бранителя е минимум 1,2 милиона евро. Сега обаче шефовете на клуба са склонни да се разделят с таланта и срещу 700 хиляди в европейската валута. Сделка за Терзиев със сигурност ще има, потвърдиха от щаба на Черноморец.

"Акулите" ще се лишат и от перлата си Юсуф Уатара. Националът на Буркина фасо е пред трансфер в Турция. Бургазлии седнаха на масата на преговори с Манисаспор.

„Близо сме до договор", цитират турските медии представители на клуба от югоизточната ни съседка. През зимата Уатара бе желан от Мерсин. „Акулите" обаче не успяха да се разберат с бившия клуб на Спас Делев. Цената на национала на Буркина фасо също е намалена до 400 хиляди евро.