Прокуристът на Черноморец Пламен Киряков заяви, че тимът си е възвърнал самочувствието след поредицата победи. Той допълни, че клубът отново ще продаде на изгодна цена звездите си. Любопитното е, че сред играчите пред трансфер е Исуф Уатара, който доста бързо блесна с екипа на “акулите”.
 
“Подготвяме няколко трансфера. До дни ще финализираме този на Яник Боли. В напреднали преговори сме за продажбата на Исуф Уатара и Жереми Фо-Поре. Мисля, че ще осъществим тези сделки. Те ще са в чужбина. Интерес към други наши играчи също не липсва. Може да има и други продадени, но не всяка цена, а на добра такава. На тяхно място ще привлечем нови. От доста време се работи по селекцията”, заяви Киряков.
 
Националът на Буркина Фасо Исуф Уатара доста бързо направи име в Черноморец. Този сезон той има 14 мача в “А” група, в които отбеляза четири гола, включително в последните два мача срещу Локомотив (София) и Славия. Заради травми Боли и Фо-Поре играха съответно 8 и 10 двубоя. Когато са здрави, те са част от стартовия състав на “акулите”.