Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков заяви, че наистина има реален интерес към нападателя Яник Боли и защитника Георги Терзиев. Той обаче е от отбори от чужбина.

"Яник Боли и Георги Терзиев са едни от футболистите, към които има интерес. Той обаче не е от български отбори. Офертите са предимно от чуждестранни тимове, което е напълно разбираемо, имайки предвид как средства се отделят за селекция у нас. Не мисля, че някой от българските отбори може да си позволи нашите играчи", каза Киряков пред "7 дни спорт".

Шефът коментира и трансферната политика на клуба.

"Всяка година клубът се разделя с ключови състезатели. Тази зима няма да правим изключение. Подготвяме доста продажби през януари, които трябва да осъществим. При нас е въпрос на политика и въпрос на оцеляване. Парите от осъществените трансфери са необходими, за да може клубът да съществува. Ще продадем тези, за които получим изгодна оферта. Смятаме да дадем шанс на младите момчета от школата. Няма обаче да залагаме само на тях. Ще търсим класни чужденци, но само свободни агенти", добави Киряков.