Черноморец (Бургас) въвежда платен достъп до мачовете на клубния стадион "Лазур" от пролетния полусезон на 2011 година. Както е известно, през есента бургаските фенове не плащаха за билет и на срещите се събираха по десетина хиляди души публика.

"Акулите" ще пуснат в продажба абонаментни карти за сезон 2011/2012, които ще важат за пролетния полусезон на първенството 2010/2011, както и за срещите от турнира за Купата на България, като бонус за притежателите им.

Пълна информация за абонаментните карти и начините за закупуването им можете да получите на сайта на клуба - www.chernomoretz.bg, във фен магазина на стадион "Лазур" и на телефон 0889669068.

Различните видове карти са на цени от 80 до 1800 лева. На хората в неравностойно положение ще бъдат предоставени безплатни карти, а на техните придружители - карти на стойност 30 лева. Тези карти се получават само във фен магазина срещу представяне на съответния документ.

За ученици, студенти, пенсионери и жени, картите от 80 и 90 лева ще се предлагат с отстъпка от 25%. Всички дами, които закупят карта ще получат подарък - маркова козметика. /БЛИЦ