Ръководството на Черноморец пусна от днес в продажба билетите за предстоящия домакински двубой срещу тима на „Ботев" (Пловдив). Срещата е този петък от 17:00 часа, на стадион „Лазур".

Цените на билетите остават непроменени от мача с „Левски". До петък, всички пропуски са на цена от 5 лева. Преференции продължават да ползват деца до 18 години и пенсионери, за които цената е 2 лева. 20 лева пък струва място във ВИП ложата на стадиона. В деня на мача всички билети извън ложата ще бъдат на цена от 10 лева.

Официалният фен магазин, касата в хотел „България" и клубната каравана, разположена на площад „Тройката", са местата където ще се продават билетите за предстоящия двубой.

В същото време елитната формация на Черноморец до 17 години започна пролетния полусезон със загуба. Момчетата на старши треньора Николай Кръстев отстъпиха като гости с 3:1 от тима на Чавдар (Етрополе). Въпреки добрата игра и няколко опасни положения, две дузпи и червен картон, прекършиха малките „акули".

Почетното попадение за бургазлии отбеляза централният бранител Георги Купенов. В 50-та минута Димитър Хубенов пък видя картона с червен цвят и остави своите съотборници с човек по-малко до края на срещата.

С актив от 15 точки, „акулите" заемат незавидното 14-то място във временното класиране. В следващия кръг от първенството черноморци приемат тима на Сливен. Мачът е на 16-ти март от 15:00 часа.