Черноморец от утре ще се сдобие с официален фен магазин. В четвъртък (4 март) в 10:00 часа изпълнителният директор на “акулите” Фреди Бобич ще пререже лентата на придобивката, която ще се намира до 1-ви вход на стадион “Лазур”.

Във фен шопа за първи път в България ще бъдe предлагана пълна палитра официални артикули. Фланелките на официалния доставчик на екипировка Puma ще започват от най-малкия детски размер. Освен това ще бъдат предлагани и най-различни форми на тренировъчни екипи на Черноморец (Бургас). В магазина ще има и различни сувенири - значки, шалчета, пепелници или чадъри с логото на тима, както и широка гама допълнителни артикули с марката Puma – шапки, маратонки и футболни обувки.

Съвсем предстоящо е и електронното пазаруване по интернет през официалния интернет сайт на Черноморец. “Нашата цел е Черноморец да е символ на пълната промяна българския футбол и един фен шоп, направен по всички западни стандарти, е част от този процес”, казва Себастиан Нагел, който отговаря за фен-артикулите на клуба.

Все пак той е оставил и няколко малки изненади за откриването. “Най-добре ще е феновете сами да се убедят в качеството на нещата, които предлагаме, защото магазина е направен специално за тях”, добави Нагел./БЛИЦ