Футболистите на Черноморец направиха първата си тренировка след победата с 3:1 над Литекс в неделя, обявиха от пресслужбата на “акулите”. В заниманието взеха участие всички играчи на тима, с изключение на възстановяващия се след операция капитан Пламен Крумов.

След близо едномесечно отсъствие наравно със своите съотборници тренираха Александър Стоимирович и Адриан Фернандес. И двамата се чувстват добре и са готови да вземат участие още този понеделник в мача с Локомотив (Мездра).
 
В тренировките на отбора от днес се включиха още двама футболисти с травми. Това са Марин Петров, който пропусна заниманията на отбора през последните няколко дни, заради проблеми с разтежение. Опитния халф премина през основен преглед и медицински процедури и най-вероятно също ще е готов за участие в мача в началото на идната седмица.
 
Вратарят Пламен Колев също пропусна две седмици активни тренировки, заради мускулен проблем, но и той вече е в строя.
През седмицата треньорското ръководство на „акулите” предвижда нормален тренировъчен ритъм.
 
Групата за двубоя с Локомотив (Мездра) ще бъде определена в събота, след поредната тренировка на отбора. Футболистите ще пътуват за Мездра в неделя.
 
Тази вечер мениджърът на Черноморец Красимир Балъков ще проведе редовната си среща с феновете на отбора и ще дискутира с тях по различни въпроси./БЛИЦ