Елитният Черноморец ще проведе три тренировъчни лагера по време на подготовката си за пролетния полусезон, пише Burgas24.bg.

Отборът се събира за първа тренировка на 9 януари в 14:30 часа, а на следващия ден играчите заминаватт на петдневен лагер в Пампорово, който ще продължи до 15 януари. Там те ще тренират по специална програма, взаимствана от водещи европейски клубове.

На 15 януари отборът заминава за Поморие, където ще бъде на лагер до края на месеца. През този период са предвидени 3 контролни срещи. Първата от тях е с отбора на Несебър на 18 януари, на 21 е срещата с отбора на Равда, а третият мач е срещу тима на Черноморец (Балчик).

От 30 януари до 14 февруари ще се проведе третият тренировъчен лагер на тима в Анталия. Там ще се изиграят още четири контролни срещи. Вече са определени датите за мачовете - 1, 4, 7 и 10 февруари. Най-вероятните съперници на „акулите” ще бъдат отбори от елитните дивизии на Швейцария, Русия, Австрия и Румъния.

Отборът се прибира на 14 февруари и до началото на шампионата ще се подготвя на стадион „Лазур” в Бургас. За 20 февруари е насрочена последната контролна среща на тима, която ще се изиграе в столицата срещу тима на Славия./БЛИЦ