“Левски” ще трябва да плати на Черноморец още 100 000 лева за трансфера на Орлин Старокин през лятото. Преди пет месеца "сините" дадоха същата сума за левия бек, освен това като част от сделката пратиха в Бургас младите Борислав Балджийски и Александър Киров.
 
Първият от тях се представя прилично в новия си тим, но проблемът е при втория, който от доста време е контузен и въобще не се е появявал на стадион "Лазур". В крайна сметка бе взето решение той да продължи да тренира с “Левски” и едва след като се възстанови да премине в Черноморец.
 
Това обаче продължава да се проточва във времето и така Киров не може да изпълнява подписания договор. Поради тази причина от Черноморец са поставили ултиматум на “сините” до края на месеца да вдигне играча на крака или да плати допълнителни 100 хиляди, за да задържи Старокин в редиците си, пише “Меридиан Мач”. Тъй като вероятността Киров да бъде излекуван за такова кратко време е минимална, най-вероятно “Левски” ще трябва да извади въпросната сума./БЛИЦ