Нови двама френскоговорящи футболисти пристигнаха на проби в Черноморец. Единият играе като крило, а другият като офанзивен халф или плеймейкър. Те ще останат в Бургас поне седмица, за да може треньорът на "акулите" Димитър Димитров-Херо да провери качествата им, информира БТА. Ако бъдат одобрени, от Черноморец ще обявят и повече подробности за тях. Иначе са свободни агенти и до лятото са играли в третото ниво на футбола във Франция.

През уикенда Черноморец посреща Етър в среща от 12-ия кръг на първенството в "А" група. "Акулите" са амбицирани да продължат серията от положителни резултати, които бяха постигнати, въпреки сериозната бройка на контузените играчи. Двама от чужденците, които до момента не са записали и минута, най-вероятно ще направят дебют. Димитров ще пусне португалското крило Педро Мендеш или френският офанзивен халф Лола Н'Гейтала като титуляр, а другият ще влезе като смяна.

Със сигурност няма да играе Яник Боли, който все още не е възстановен. Сънародникът му Жереми Фо-Поре обаче се чувства добре и ще излезе титуляр на левия фланг на отбраната. На 9 ноември (петък) от 12:00 часа, ще се проведе редовния брифинг на Черноморец. Срещата на "акулите" с Етър е в събота от 16:30 часа на стадион "Лазур".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА