Футболист от арменския национален отбор ще бъде привлечен в състава на Черноморец. От клуба потвърдиха информацията, но отказаха да обявят неговото име. Въпросният футболист играе като полузащитник и има над двадесет мача с екипа на държавния тим. Арменецът е чакан в Бургас на 6 януари, когато "акулите" започват подготовката си. Няколко дни по-късно той трябва да подпише официалния си договор. Черноморец пък няма да плаща трансферна сума за него, тъй като е свободен агент.

В Черноморец вече договориха първото си ново попълнение в лицето на Преслав Йорданов, а до дни с клуба се очаква да подпише и друг бивш "железничар" - Искрен Писаров. Треньорът Димитър Димитров настоява всички нови играчи да са подписали договорите си до 10 януари, затова от клуба се стараят да приключат със селекцията колкото е възможно по-скоро.

Все още не е ясно дали французинът Фо-Поре ще бъде продаден на ЦСКА. Изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков коментира, че "червените" трябва първо да се издължат за Мишел Платини и след това да преговарят за други футболисти на Черноморец.