Агенция „Пик” продължава да ни залива от смях. С огромни букви и с двайсетина удивителни медията поднесе „бомбастичната новина”, че кандидат-купувачът на ЦСКА Стивън Ло стартирал грандиозния си проект в България.
 
Ето кратък цитат на трагикомичния материал: „Новината бе потвърдена пред медията ни от новоизбрания кмет на града Йордан Йорданов.
"Центърът ще включва спортна зала, зала за концерти, хотели и казина в стил "Лас Вегас“ плюс огромен аквапарк", обяви пред ПИК кметът на Елин Пелин Йордан Йорданов”.
 
„Червени” фенове от цяла България приеха с широка усмивка „чутовната вест”, която е стара, стара, та направо е превстасала.
 
Още през февруари информационна агенция БЛИЦ първа съобщи за плановете на Стивън Ло. След това, месеци наред, следихме под лупа и отразявахме всичко, което се случва около милиардера от Хонконг, ЦСКА и контактите му с българското правителство. Ло отдавна е капарирал земята, която иска да купи край софийското село Равно поле.
Писахме, че той на няколко пъти посещаваше България (четири пъти до момента), както и че се е срещнал с представители на властта. Впоследствие богаташът получи нужния сертификат, за да положи основите на проекта си.
 
Засега реализацията му се бави поради няколко причини, които съвсем скоро ще разкрием в нашата медия. Очакванията обаче са Стивън Ло най-късно до февруари или март да разреши спънките и да започне да строи.
 
На „Пик” им пожелаваме да четат внимателно БЛИЦ и чинно да ни преписват. Така, както обикновено се случва – кражбите стават не само от спортната, но и от останалата част на агенция №1.