Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

“Чакаме те обратно в ЦСКА. Само ти можеш да направиш отбора шампион. Стига, разбира се, шефовете да са зад теб”. Така се обърнаха запалянковците от “червения” фенклуб в Казанлък, където Стойчо Младенов откри детски футболен турнир. Надпреварата се нарича “Червена роза”, а организатор е именно местният фенклуб.
 
Привържениците на ЦСКА не само в Казанлък, но и в цялата страна, следят с интерес събитията в Борисовата градина и очакват какво ще се случи в първите дни на следващата седмица.
 
“Дочухме, че в понеделник или във вторник проблемът с лиценза ще бъде разрешен положително. В същото време се надяваме да си имаме нов стар треньор”, коментираха още ултрасите.
 
Те подариха на Младенов червена фланелка с №32, а подтекстът на посланието е ясен. “Вярваме, че следващата ни титла, която ще бъде 32-а, ще я спечелим под ръководството на Стойчо”, добавиха ултрасите.

БЛИЦ припомня, че вестник "ШОУ" бе първата медия, която разпространи новината, че се подготвя операция зад връщането на Младенов на треньорския пост в ЦСКА.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ