Феновете на ЦСКА посрещнаха с огромно недоволство новината, че в любимия им сектор “Г” ще се влиза срещу 18 лева на мача с Бешикташ. Двубоят с турския клуб от груповата фаза на Лига Европа ще се състои на 2 декември от 20 часа на Националния стадион “Васил Левски”. По-рано днес босовете на тима обявиха цените на билетите за въпросната среща.
 
Запалянковци от почти всички фенклубове на ЦСКА в България подпалиха телефоните на спортния отдел на БЛИЦ, а други ни изпратиха писма.
 
“Отборът е в подем, започна да побеждава. Момчетата имат нужда от солидна подкрепа точно сега – срещу Бешикташ. Защо обаче ръководството ни изненада с тези високи цени. Живеем в криза, така че можеха да не предприемат такива мерки”, коментираха част от феновете.
Други пък се питат дали босовете от фирма “Титан” са взели това решение с цел сектор “Г” да не се напълни и по този начин да няма нови протести. Както е известно, в мача с Рапид (Виена) 15 000 ултраси вдигнаха плакати, на които пишеше: “Протест”, и скандираха мощно: “Вън боклуците от ЦСКА”.