"За мен най-важен е мачът със Славия. Двубоят, който предстои", заяви наставникът на Литекс Ангел Червенков преди утрешното гостуване на "оранжевите" в столицата.

"Очаквам добър футбол и, разбира се, победа. Отсъствието на Христо Янев,  Нифлор и Том, които ще пропуснат срещата заради наказания, не ме притеснява. Нашият отбор разполага с достатъчно качествени футболисти, така че, който и да играе на стадиона в “Овча купел”, съм сигурен, че ще се раздаде максимално и максимално ще бъде полезен на отбора", добави треньорът на лидера във временното класиране на "А" група пред Гонг.
 
"Имам идея какъв състав да пусна срещу Славия и кой къде да играе. Но все още не искам да избързвам. Може да се каже, че познавам добре "белите". Разполагам с някаква информация", каза още Червенков.
 
"Дали има нещо гнило преди мача със Славия? Моля Ви нека коментираме сериозни неща", завърши наставникът на Литекс, след като бе помолен да коментира мненията във футболната ни общественост, че тримата му ключови играчи са си изкарали нарочно картоните, тъй като мачът със Славия "не бил от трудните.