Бившият треньор в ЦСКА Ангел Червенков се завръща в клуба. Той ще е старши треньор, а легендата Димитър Пенев - главен мениджър. Да, ама не. Такъв е бил планът на Стратега за развитието на „армейците" след двете поредни издънки срещу Славия и Черно море и последвалото уволнение на Милен Радуканов. Както се и очаква, „Титан" не са се съобразили с Пенев и са решили съвсем друго - Драголюб Симонович е официализиран като главен мениджър, който всъщност е треньор, а Чичо Митко - лицензоносител. Това разкри пред „Меридиан Мач" самият Ангел Червенков.
 
„В събота ми се обади Димитър Пенев. И ми каза, че аз ще съм старши треньор, а той главен мениджър. Дори ми заяви, че мога да си направя собствен екип", започна Червенков. И продължи: „В неделя обаче нещата бяха коренно различни. Димитър Борисов ми каза, че аз ще съм помощник- треньор на Димитър Пенев , а главен мениджър ще е Драголюб Симонович. Казах му, че 4 години съм бил асистент в ЦСКА, а и вече съм на друго ниво треньор и отказах”. По думите на шампиона с Литекс за 2010 г. ясно личи, че именно Дуци вече е силният човек на „Армията” и всичко в отбора зависи от него.
 
Червенков пожела да каже и няколко думи за предстоящото дерби с Левски. „Знаете, че този мач не може да се прогнозира. Пожелавам успех на ЦСКА", заяви той. За това дали треньорската рокада ще се отрази на футболистите, бившият играч на „червените" каза: „Не би трябвало. Нали за това са професионалисти."