Треньорът на Литекс Ангел Червенков за пореден път заяви, че няма никакво напрежение в отбора. “Оранжевите” посрещат Локо (Сф) в неделя в мач, който почти сигурно ще реши съдбата на шампионската титла.

“В Литекс има отлично настроение. Всички футболисти са здрави и ще са на разположение. Момчетата са амбицирани да победят и да зарадват феновете, които очакваме да дойдат на стадиона. Надявам се привържениците да са максимално съпричастни към отбора и да ни помогнат по най-добрия начин. Ще го направят като са на трибуните”, каза Червенков пред официалния сайт на Литекс.

"Познаваме добре Локомотив. Знаем, че към този момент по-слабата част е защитата им. От първата минута на мача ще ги атакуваме, ще ги поставим под напрежение, за да ги принудим да грешат”, допълни наставникът.

"Мачът не решава нищо. Разликата с Локомотив просто може да бъде увеличена в наша полза. Има достатъчно срещи до края срещу добри и стойностни отбори. Това просто е поредният мач, който трябва да спечелим с добра игра", завърши Червенков./БЛИЦ