ЦСКА приема Литекс днес от 15:00 часа в мач от 16-тия кръг на “А” група. Двубоят е на стадион “Българска армия”, където “червените” се завръщат след почти година. Дебют начело на ЦСКА ще направи треньорът Миодраг Йешич, който смени Стойчо Младенов.

Треньорът, извел Литекс до третата титла в историята на клуба, Ангел Червенков смята, че Христо Стоичков може да изненада Миодраг Йешич. През 2005 година специалистът бе помощник на сърбина и впоследствие този щаб изведе ЦСКА до юбилейната 30-а титла.

“Предимството за ЦСКА идва от факта, че ще играят на собствения си стадион. Ще отидат доста хора да подкрепят отбора и това определено ще им даде стимул. Освен това те имат доста по-опитни и класни футболисти от Литекс. За сметка на това обаче гостите разполагат с млад и талантлив отбор. Те са много амбицирани и правят добро впечатление до момента. Дано двата отбора направят динамичен двубой с много положения. Ще победи този, който покаже по-голяма концентрация. Козовете на ЦСКА и Литекс са това, че притежават играчи като Мартин Камбуров и Георги Миланов. Единият е ставал три пъти голмайстор на първенството, а другият – футболист на годината. Няма с какво толкова да се изненадат, защото са се проучили повече от добре. Дали е възможно Христо Стоичков да изненада Миодраг Йешич?! Отговорът ми е да, възможно е. За всеки един от двата отбора е важно да не оставя празни пространства на противника. Този, който направи по-малко грешки, той ще победи”, смята Червенков.