На солидна подкрепа се надява отборът на Марек в днешния бараж срещу Беласица за място в Югозападната "В" група. Двубоят е от 17:30 часа на стадиона на НСА в София.

Общината в Дупница е осигурила 4 автобуса за феновете, които желаят да подкрепят тима на Иво Паргов.

В същото време от Петрич организирано ще потеглят към столицата два автобуса. Очакванията са много фенове на двата отбора да пътуват с личните си автомобили.

Треньорът на Марек Иво Паргов обяви срещата като най-важния мач за отбора му и вярва, че отборът ще се пребори за място във "В" група.

Младият наставник каза, че отборът води нормален тренировъчен процес, като за всеки мач. Марек почиваше в първия бараж, докато Беласица игра с Нови Искър и победи с 2:1.

"Нашият отбор е по свеж и се надявам да победим. Имах възможността да наблюдавам Беласица срещу „Нови Искър”. Преди това Анжело Кючуков и моят баща Сашо Паргов бяха наблюдавали тима на Беласица срещу Граничар (Копривлен). Общо взето техните впечатления се припокриват с моите, които си направих на мача в сряда. Надявам се следващия сезон ние да играем във "В" група. Очертава се да е много оспорвана тази група, тъй като чувам и че Вихрен са изхвърлени там. А и Пирин, ако започне от "В" група за моите играчи ще е добре да играят срещу тези отбори", каза пред е-79 Иво Паргов. /БЛИЦ