Спортно-техническата комисия към БФС констатира, че четирима футболисти са си прекратили контрактите с досегашните си клубове. Двама от тях са от Бдин. Както вече стана ясно, ръководството на тима от Видин дължи по няколко заплати и премии на играчите си от есенния полусезон. Третият, който е подал документите си за разтрогване на контракта - юношата на ЦСКА Мариян Станчев, има проблеми и на този етап не може да скъса с Бдин. Причината за това е, че от Видин оспорват прекратяването на договора му.

Решенията на СТК:

* На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Цветомир Митков Тодоров състезател на ОФК Бдин (Видин). Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 30.12.2011.

* На базата на предоставените документи за едностранно прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Мариян Георгиев Станчев състезател на ОФК Бдин (Видин). Спортно-техническата комисия констатира, че не е компетентна да се произнесе по иска за едностранно прекратяване на договора от страна на състезателя поради оспорване на същото от ОФК Бдин (Видин).

* На базата на предоставените документи, Спортно-техническата комисия констатира прекратяване на договора между състезателя Любомир Здравков Иванов, състезател на ОФК Бдин (Видин) на основание Чл.327, ал.1, т.2 от Кодекса на труда, считано от 17.01.2012г.

* На базата на предоставените документи, Спортно-техническата комисия констатира прекратяване на договора между състезателя Дарко Савич, състезател на ПФК Локомотив (София) на основание Чл.327, ал.1, т.2 от Кодекса на труда, считано от 03.02.2012г.

* На базата на предоставените документи, Спортно-техническата комисия констатира едностранно прекратяване на преотстъпването на състезателя Диян Димитров Димитров, състезател на ПФК Лудогорец в ОФК Сливен 2000 считано от 30.01.2012 година.