Четирима футболисти на “Ботев” (Пловдив) тренираха извън основната група в сряда. Заради различни контузии Ангел Рахов, Артур Енрике, Вандер Виейра и Росен Андонов се подготвяха на облекчен режим.

Възстановяването на Рахов от травмата в коляното получена в мача с Уигън върви по план и скоро той ще бъде готов за игра. Проблемите на бразилците също не са сериозни и в близките дни се очаква и те да бъдат на линия. Артур има проблем с аддуктора, а Вандер в глезена.

По-сериозна изглежда контузията на Росен Андонов. Младият вратар на „жълто-черните” нарани дясното си рамо по време на контролата на юношите до 19 години с Асеновец (1:2).

Всички останали футболисти на “Ботев” са в добро здраве и се готвят на пълни обороти за началото на шампионата. Преди това обаче, на „канарчетата” им предстои да срещнат албанския Теута в последната си лятна контрола. Двубоят е в събота, 4 август, от 18.30 часа на стадион „Пловдив”. Преди неговото начало ще се проведе официалното представяне на „жълто-черния” тим.