Бившият нападател Георги Чиликов, който в момента е асистент на Димитър Димитров-Херо в Черноморец (Бургас), заяви, че е обиден и потресен от действията на Анисе, който премина в редиците на ЦСКА.

По голямата част от кариерата на Чиликов преминава в Бургас, но той е един от футболистите, които са играли за вечните съперници ЦСКА и “Левски”. Именно срещу "червените" ще се изправят "акулите" при подновяването на пролетния дял от първенството в "А" група" и Чиликов коментира предстоящия сблъсък с "армейците", като не подмина и темата "Анисе Абел".

"Аз съм юноша на бургаския футбол и винаги ще си остана бургазлия. С ЦСКА съм шампион, вкарах и важни голове за тях. Но ако трябва да съм честен, това, което стана - кражбата на Анисе, не е коректно. Във футбола трябва да има морал и уважение сред колегите. Аз съм обиден и потресен от действията на футболиста. Да не забравяме, че го изкарахме от нафталина, от втория отбор на Оксер”, споделя Чиликов в интервю за “Тема Спорт”.

“Настоявахме много да дойде при нас, тъй като той беше пред договор с Литекс. Дойде и заигра. Никой не го познаваше, с извинение и майка му не го познаваше. И накрая ни излъга в очите, че има семейни проблеми. Това е много обидно. Колкото до ЦСКА - рано или късно ще има възмездие за техните действия", допълни бившият национал.