Треньорът на Спортист (Своге) Георги Чиликов похвали футболисти след контролата с Левски, загубена с 0:1 на стадион "Георги Аспарухов". Специалистът обясни, че отборът му се е представил добре и се надява така да бъде и в мачовете от Втора лига.

"Изключително полезна контрола за нас, надявам се и за Левски. Съжалявам за контузията на един от техните футболисти (б.р. - Фабио Лима). Ако трябва реално да погледнем нещата, стояхме доста добре срещу отбор като Левски. Надявам се така да стоим и в първенството, защото в много от мачовете не го правим. Тук футболистите искат да се докажат - добър терен, противник. Не трябва обаче да разграничаваме мачовете от първенството, където е истината. Надявам се този двубой да ни помогне и да ни послужи като мотивация", каза бившият голмайстор на Левски.

"Не се завръщам за пръв път на „Герена“. Доста двубои сме имали като противници, винаги е удоволствие за мен и чест да играем с Левски на "Герена" - приятно място за футбол. Работим за подобряването на тези футболисти, но в официалните мачове ще е истината, защото там се проявява характер и там се расте", завърши треньорът на Спортист (Своге).