Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев беше награден за футболист на месец февруари и №1 на 26 кръг в efbet Лигата. Голмайсторът на първенството направи коментар за възстановяването си от контузия, заради която пропусна последните мачове на тима си. Той говори и за предстоящия в събота мач на тима си срещу Славия. Днес „белите“ направиха треньорска смяна, след като Златомир Загорчич е поискал договорът му да бъде разтрогнат поради лични причини.

"Възстановяването върви добре, чакаме докторите да решат кога ще играя. В скоро време ще се върна на терена. Но отборът се справя добре и без мен, печелим точки в първенството, взехме и важна победа в първия полуфинал за Купата срещу Локомотив (София)", каза Чочев.

30-годишният футболист отчете като плюс за неговия отбор треньорската рокада в следващия съперник на тима - Славия. Досегашният треньор Златомир Загорчич се раздели с "белите" по взаимно съгласие и тимът от Овча Купел ще бъде воден в предстоящия мач от шефа на ДЮШ на клуба Ангел Славков.

"Г-н Загорчич е добър треньор, направиха много добри игри под негово ръководство и напускането му ще е плюс за нас. Отборът на Славия обаче ще излезе мотивиран, за да се покаже при новия треньор. Отборът на Славия показва, че може да победи всеки", каза още халфът.