Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Съдийската комисия към БФС обяви имената на тримата съдии, между които ще се избере кой да ръководи мача за титлата Лудогорец - ЦСКА. Двубоят от последния 30-и кръг на "А" група е в сряда (23 май) от 17:45 часа на "Лудогорец Арена" в Разград. Главният съдия ще бъде определен само часове преди началото на двубоя чрез жребий. Вариантите са Георги Йорданов, Ахмед Ахмед и Георги Кабаков.

Любопитното е, че първият е най-довереният човек на Борислав Михайлов и дори е счетоводител в хлебозавода му в Габрово. Йорданов ръководи сблъсъка между ЦСКА и Лудогорец и през есента, когато двата тима играха на "Армията" и завършиха 2:2.

След това габровецът не е надувал свирката на друг шампионатен мач на "червените", но е ръководил мач на Лудогорец - победата с 2:1 над "Левски".

Очакванията бяха един от вариантите за съдия на двубоя в сряда да бъде Христо Ристосков. Именно на него се надяваха "червените", но в крайна сметка опитният рефер от Сандански отпадна за Разград и е изпратен на Литекс - Локо (Пд).

За двамата асистент-рефери ще се избира между Иван Вълчев, Веселин Мишев, Диян Вълков и Станимир Илков.