Футболният човек на Милан - Ивайло Рачев, направи благороден жест към школата на Локомотив (Дряново). Бизнесменът също дари средства и се включи в националната кампания за закупуване на клубен автобус за школата на ФК Локомотив (Дряново). Президентът на „Доминант Спорт Груп” е официален представител на "Милан Джуниър Камп" за България и голям приятел на ФК Локомотив (Дряново).

Проектът за откриването на младите таланти стартира през 2011 година в хотелски комплекс „Царско село” в София. През годините са проведени пет издания на „Милан Джуниър Камп" в България, в които са взели участие над 850 деца от страната и чужбина. Последните две издания през 2016 и 2017 година бяха успешно проведени в града на Майстор уста Кольо Фичето.

"Дряново е спортна дестинация и подкрепям кампанията за закупуване на клубен автобус на ФК Локомотив. Oт сърце пожелавам в най-скоро време всички хора да подкрепят, според възможностите си, прекрасната инициатива и кауза на футболния клуб. От сърце пожелавам успех на момчетата и клуба. Нека с този благороден жест, дадем шанс на талантливите български деца”, коментира Ивайло Рачев.

Ръководството и треньорският щаб на ФК Локомотив (Дряново) благодари за дарените средства с пожелания за много успехи, здраве и късмет в очакване на „Милан Джуниър Камп” - 2018. 

"Адмирации за благородния жест на г-н Ивайло Рачев, пример за всички останали футболни и спортни хора в Дряново и България. Над 50 медии от региона и страната промотират безвъзмездно кампанията, а радио и видео спота се въртят в ефира до събирането на средствата. Ръководството и екипа на Локомотив (Дряново) благодари за подкрепата на всички медийни партньори", заяви президентът на клуба Тодор Георгиев (DJ Теди Джорджо).