Представител на Лудогорец заподозря атентат. Става въпрос за скаута на клуба от Разград Методи Томанов. Бившият защитник, който е част от знаменитото поколение на ЦСКА от 80-те години, победило колосите на своето време Ливърпул, Нотингам, Байерн, Реал Сосиедад и Монако, изпадна в паника пред Националния стадион "Васил Левски".

Томанов се беше запътил към автомобила си, оставен до вход номер 8 на Сектор "В", когато очите му се разшириха от ужас, пише "Меридиан Мач". Мето видя, че двете леви гуми на колата му са спаднати. Бившият треньор в ЦСКА започна трескаво да оглежда автомобила, като почти залегна под него. Така и не стана ясно дали гумите са изпуснати или срязяни. Томанов започна да звъни по телефона, за да повика верни другари, които да му помогнат да се справи със ситуацията.

Притесненията на скаута на Лудогорец не бяха неоснователни. През изминалата седмица в прословутия столичен комплекс "Люлин" започнаха масово да режат автомобилни гуми. Вандализмът, който е просто "за спорта", вече плъзва и из цяла София.