ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Момчил Цветанов е известен като един от добрите ни футболисти в последните десетина години, но и с още нещо.

Той сам си измисли прякора Властелина на купите, след като е печелил цели шест държавния трофей с четири отбора – Литекс, ЦСКА, Славия и Локомотив Пловдив. Без никой да го пита обяви насам и натам в интервюта, че вече така го наричат.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Ама в случая лошо няма.

Цветанов обаче на моменти се оказва и голям актьор на терена. Но не в положителния смисъл. На мача с Левски вчера настоящият играч на Крумовград се опита нагло да шмекерува в последните минути на двубоя, завършил 0:0. Фенове го замериха с чаша, пълна наполовина с вода, и с пластмасова бутилка, също полупразна.  Чашата удари Момчил и той се строполи на земята. Започна да вие, да се превива, все едно е уцелен с камък или е ранен с куршум. Никой от реферите не реагира на отвратителното театралничене, а част от публиката на „Герена“ избухна в смях. Хората не го ругаеха, не го псуваха, само му се смееха.

След като търкаляше няколко секунди, усещайки, че ефект няма, Цветанов се изправи.

В случая лошо има, тъй като палячовщината хич не ходи на Момчил. Ни на възрастта му, ни на възпитанието му. Защото Цветанов е вече на 33, а и има вид на човек, на когото първите 7 години не му липсват. БЛИЦ СПОРТ