Третото попълнение на Лудогорец за това лято - Цветелин Чунчуков, заяви, че е направил крачка напред в кариерата си, преминавайки от "Ботев" (Пловдив) при шампионите.

„За всеки футболист е чест да играе за Лудогорец. С трансфера ми в този клуб правя сериозна крачка в моята кариера. Надявам се да вляза в обстановката бързо и да съм на разположение на треньорското ръководство за предстоящата подготовка и мачовете в предварителните кръгове на Шампионската лига“, коментира юношата на "Левски", след като подписа договора си с разградчани.

След това Чунчуков се похвали за трансфера и във "Фейсбук": "Вече официално съм футболист на ПФК Лудогорец. Искам да благодаря на моите близки за подкрепата, на моя агент, на цялото ръководство на "Ботев" (Пловдив). Благодаря на треньорски щаб и моите вече бивши съотборници за професионализма и разбирателството през изминалата година. Благодаря на всички фенове на "Ботев", че ме приеха толкова добре и винаги бяха зад мен. Пожелавам много успехи на "Ботев", а на тяхната вярна публика - да не спира да ги подкрепя и много радостни моменти."

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015