Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Халфът на Локомотив (Пловдив) Даксон да Силва е все по-близо до преминаване в “Левски”, твърди “7 дни спорт”. Полузащитникът си почива в Бразилия, но неговото бъдеще явно няма да е в Локомотив. Вариантите за продължаване на кариерата му са 3 отбора от чужбина и “Левски”. За да облече синия екип обаче, е необходимо още малко усилие от страна на двата клуба. Исканата от боса на Локо Коко Динев сума не се различава много от даваната от “Левски” и е въпрос на последни преговори двете страни да си стиснат ръцете.

Собственикът на Локомотив (Пд) не пожела да коментира евентуална раздяла с Даксон, но заяви, че трудно може да му предложи по-добри условия от досегашните. Коко Динев каза само, че на 15 юни ще е ясно с кои играчи се разделя и кои ще бъдат новите попълнения.

Ако Даксон все пак не заиграе на “Герена”, има варианти пред него или да се върне в Бразилия, или да подсили тим от Европа, но почти сигурно няма да остане на Лаута.

От “Левски” искат и друг футболист на пловдивското Локо – Христо Златински. Той и Даксон са партньори в средата на терена и тази връзка може да се пренесе в “Левски”. Все още обаче няма конкретна оферта за Златински от “сините”. От Локо пък няма да се разделят лесно с вторият си капитан, след като им предстои участие в Лига Европа наесен.