Лидерът в Югозападната Трета лига ЦСКА 1948 вече има дама в Управителния съвет на Сдружението. Това е Пепа Василева (на снимката), изключително ерудиран юрист и естествено, запален привърженик на армейския тим. Тя замества в управата Явор Пангелов, който пожела молба за напускане на ръководството.

Още от съобщението, публикувано на сайта на клуба:

Решението беше взето на Общо събрание, завършило късно снощи. То се проведе във Военния клуб – там, където е основан ЦСКА 1948 и възроден преди 2 години. На жълтите павета, не в Етрополе, Ловеч или чиновнически кабинети.

Иначе Общото събрание прие без възражения отчетите за миналата година, която беше изключително успешна за ЦСКА. Тимът влезе във „В“ група, води убедително в класирането. Школата се разраства и буквално ежедневно валят запитвания от деца и родители, трениращи не само в София, но и от стари футболни центрове като Благоевград, Перник, Варна, Плевен, Враца.

Събранието предложи няколко много интересни идеи за развитие на клуба, които трябва да бъдат оформени от управата и предложени за гласуване на следващото ОС. Засега те остават изненада, но ако се осъществят, ще са без аналог в българския футбол.