Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след равенството 1:1 с ЦСКА в първия полуфинал от турнира за Купата на България. 

"Без значение е резултатът, това е само първото полувреме на този сблъсък. И двата отбора имаха достатъчно шансове за гол, мачът беше повлиян от времето, условията бяха трудни. Изгонването на Текпетей ни затрудни допълнително, 30 минути бяхме с човек по-малко, трудно беше, трябва да анализираме и да работим. Лудогорец има в своето ДНК да играе атакуващ футбол", каза Дамбраускас.

"Не видях голяма разлика в отбора на ЦСКА, не мога да кажа какво точно очаквах. Не успявахме да намерим нужните пасове напред, през второто полувреме се отворихме малко, но дойде червеният картон. Двубоят се промени след него. Дойдохме с идеята да атакуваме, да градим, но след червения картон нещата се промениха. Получихме своята възможност и изравнихме, това поне е нещо положително", продължи треньорът на Лудогорец.

"Искахме топката да е в нас, затова дойдохме. Когато видяхме терена, разбрахме, че ще ни трябва нещо друго. Десподов и другите се върнаха от ангажименти с националния отбор, нуждаеха се от повече време. Имаме доста двубои, които ни очакват. Шансовете остават 50:50, и двата отбора имат шанс", завърши специалистът.