Бранителят на ЦСКА Йордан Минев, който отбеляза втория гол за изразителната победа на "армейците" с 5:1 над Локомотив (Сф), определи днешният съперник на "червените" като "смешно отборче".

"Категорично надиграхме смешното отборче на Локомотив (Сф). Даже с малко се отърваха. Радвам се, че ги бихме с толкова много голове. Не е тайна, че откакто Зафиров пое отбора, нещата се нормализираха. Единствената причина отборът да заиграе добре е той. Надяваме се да продължи да ни води и през следващия сезон", каза Минев.

Защитникът на Локо Георги Марков веднага отвърна на изказването на Минев. ”За пореден път губим след наши грешки. Започнахме идеално, можехме да поведем с 2:0 още в 20-ата минута, но не отбелязахме. Равенството дойде от елементарна грешка и след това стана абсолютен хаос. За коментарите на Минев след срещата мога да кажа, че той е смешно футболистче. Вкара късметлииски гол и да не говори много, защото не играе в кой знае какъв отбор. Пак казвам можехме по-добре да се представим, но направихме фрапантни пропуски”, коментира Марков.

Относно съдийството капитанът каза: „Спас Делев падаше сам. Нямаше нито един удар от моя страна, не знам защо Генов свиреше за тях . Страничните не можеха да вземат адекватно решение, не мога да си обясня свиренето на арбитрите.”

„Оптимист съм за участието ни в Европа, но с тази игра нямаме място в турнирите трябва да работим много още. Аз вярвам, че ще успеем и ще се класираме за Европа, но някои явно не си вярват. Действителността е това. Паднахме и няма никакви уговорки и договорки”, завърши бранителят./БЛИЦ