Халфът на Локомотив Пловдив Йордан Тодоров се изказа ласкаво за бившия си треньор в ЦСКА Стойчо Младенов. “Червените” гостуват днес от 15:30 часа на Локомотив в парк “Лаута” в мач от 20-ия кръг на “А” група.

“Винаги, когато се изправям срещу ЦСКА, мачовете са по-специални за мен. Изкарах много дълго време в отбора и няма как да нямам сантименти. Сега обаче играя в Локомотив Пловдив и ще дам всичко от себе си моят отбор да спечели. Уважавам всички в ЦСКА, но нека Локо спечели днес. Ако това се случи, аз ще бъда най-щастливият човек”, заяви Данчо Тодоров, цитиран от “Тема спорт”

На въпрос как ще коментира действията на феновете на ЦСКА срещу ръководството, Тодоров заяви: “Г-н Борисов и г-н Иванов си дават парите за ЦСКА и искат отборът да е шампион и да печели. На някои хора обаче може би не им харесва тяхното управление.”

“Големият коз на ЦСКА е Стойчо Младенов. Знам, че той ще направи всичко възможно, за да обедини футболисти, фенове и ръководство, което ще направи ЦСКА много силен. Безкрайно съм благодарен на г-н Младенов за това, което направи за мен. Пожелавам му от все сърце много успехи с ЦСКА. Винаги, когато Стойчо Младенов е бил треньор на ЦСКА, отборът е ставал шампион. Дали този или следващия сезон, той ще окичи отново “червените” със златните медали”, допълни Данчо Тодоров./БЛИЦ

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА