Халфът на Миньор (Перник) Йордан Тодоров присъства на пресконференцията на треньора Стойчо Стоев, която двамата дадоха по повод предстоящото гостуване на Черноморец. "Жълто-черните" излизат утре от 18:00 часа срещу "акулите" на стадион "Лазур" в последния двубой от програмата на 12-ия кръг на "А" група.

"След загуба не е много приятно настроението. Даваме обаче всичко от себе си всеки ден, спазваме всички указания на треньора. Предстои ни много важен мач. Понякога си говоря с момчетата, че ако не слушаме треньора какво ни говори, тогава може би за това ги правим тези грешки. Трябва да бъдем по-концентрирани. Предпочетох Миньор, защото този отбор има доказани качества", заяви Тодоров.

"Просто аз казах и на ваши колеги, че нямаме шанс, нямаме късмет. Това е много важно - отборът да има спортен шанс и известен доза късмет. Ако ги имаме, тогава ще изглеждаме по съвсем друг начин. Всеки обаче изпуска, включително и аз. Трябва да вкарваме голове и да слушаме треньора какво ни говори, защото някои неща ни бягат. Не подценяваме отбора на г-н Балъков, но искаме победа. Отиваме в Бургас за трите точки. Не мисля, че ще ни подценят, защото се опариха два пъти по този начин", смята Йордан Тодоров.

"Няма смисъл да коментирам къде ще ходя и къде ми е добре. Аз съм се разбрал с г-н Вангелов. Към момента съм футболист на Миньор и имам една година договор. Не искам засега да коментирам каквото и да е било за бъдещето ми, докато играя за този отбор", каза още Тодоров. /БЛИЦ