Футболистът на Локомотив (Пловдив) Йордан Тодоров се сдоби с мъжка рожба. Радостната вест го споходи в сряда в 9 часа и 52 минути, когато чаровната му приятелка Ани роди момче в клиника "Торекс".

Щастливият татко почерпи преди днешната тренировка съотборниците си с торти и безалкохолни напитки. Данчо Тодоров не взе участие в заниманието на "смърфовете" и няма да пътува за мача с Добруджа. В събота от 13:00 часа Локо (Пд) гостува в Добрич в среща от 1/8-финалите за Купата на България. По-рано ви информирахме, че и Здравко Лазаров отпада от сметките на треньора Емил Велев.

Причината за отсъствието на Тодоров обаче не е новороденият му син, а контузията, която той получи при победата с 2:1 над Литекс. Проблеми в глезена на десния крак накараха Емил Велев да смени сърцатия футболист още на полувремето на споменатия двубой.

"Много съм щастлив, че станах татко. Малкият ще носи моето име", заяви пред "Гонг" Данчо Тодоров.

"Благодаря на хората, които помогнаха за радостта ми с Ани. Специални благодарности на д-р Деница Краевска. Искам малкият да е жив и здрав и да расте безгрижен. Какъв ще стане, той ще си реши", добави сърцатият халф на "смърфовете".

Йордан Тодоров се надява в най-скоро време да си прибере вкъщи майката Ани и Йордан Тодоров-младши.

Бившият футболист на ЦСКА е в процес на развод с бившата секретарка на Боби Михайлов - Елена Боева, за която се ожени преди време. От нея той няма дете, а сега се сдобива с извънбрачно от пловдивчанката Ани.

Екипът на БЛИЦ пожелава здраве, щастие и късмет на малкия Данчо и неговите родители!