Треньорската оставка в Арда (Кърджали) се следи под лупа в... ЦСКА, научи БЛИЦ. На "Армията" са разбрали още от няколко дни, че в новака в елита има неразбории, довели до раздялата между ръководството и наставника Стамен Белчев. В средата на миналата седмица той е бил уведомен, че абсолютно всички чужденци ще бъдат разкарани от Арда. Белчев не приел новината, твърдейки, че без опитните футболисти тимът му няма да постигне така желаните резултати. Шефовете обаче били повече от категорични. Именно раздялата с иностранците е станала причина за леки трусове между началници и треньор, което пък от своя страна доведе до оставката му.

"Никой от Арда няма да потвърди това, но реално така стоят нещата, колкото и от ръководството и самият треньор да отричат", категорични са източници на БЛИЦ.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Те добавиха, че в Борисовата градина имат готовност да направят нов опит за връщане на Стамен Белчев. Предният не успя, защото треньорът предпочете да си остане в Арда. Сега обаче ще бъде отправена поредна оферта към спеца.

При положение че ЦСКА се провали за Купата, Милош Крушчич ще бъде изритан и Стамен пак да седне на горещия стол на "Армията". Нещо повече - даже и да спечели държавния трофей, сърбинът пак ще бъде разкаран и сменен с Белчев.

Даже не е изключено "червените" и по-рано да извършат промяната, макар в случая шансовете да са минимални.