Даниел Илиев коментира победата си в реванша на кикбоксовия сблъсък срещу Деян Топалски. Илиев нокаутира своя опонент в края на четвъртия рунд. Така той взе реванш за загубата в първия мач между двамата. 

"Точно както очаквах. Аз излязох да се забавлявам на ринга и така и стана. Исках да покажа на Деян, че мачът ще е съвсем различен отпреди три години и така и се получи.

Мисля, че той видя от първо лице, че нещата доста са се променили от тогава. Той не искаше да играем пет рудна, докато аз бях подготвен и за петте. Бях готов да приключа мача и по-рано, както се и получи. Всичко мина по план. 

Винаги феновете на Левски са идвали да ме подкрепят на мачовете ми, за което съм им безкрайно благодарен.Този път бяха още повече. Благодаря им, че запазиха самообладание, въпреки провокациите от другата агитка. И те добре се представиха и съм доволен от еуфорията, че имаше съревнование.

Агитката на ЦСКА ме провокираха, но и това е част от шоуто. Адреналинът се вдига, все пак приключих мача с нокаут. Атмосферата ме зареждаше, но на ринга гледах да се изолирам от това нещо и да се фокусирам в мача. Натрупах опит през годините и запазих самообладание", сподели боецът.