Съдбата понякога е мръсница! Завъртя живота на халфа на Локомотив (Пловдив) Дани Кики така, че да не може да създаде семейство с любимата си Антония, докато неговото не се разпадне. Родителите на футболиста Нели и Айман (б.а. - по произход той е от Сирия) са подали молба за развод в Пловдивския съд, информираха играчи на Локо. Бракът им е двайсетгодишен, на колкото е и Кики. Братчето му Крис пък е само десетгодишно.

"Отношенията между родителите на Дани в последно време не вървяха по мед и масло. Решили са да се разделят. Това много му се отрази психически, още повече, че става след операцията му в коляното", разказаха пред "Нощен труд" "смърфове", с които Кики споделил семейните си проблеми. Дани потвърди - "Наистина имам грижи, но не ми се говори за това. Моля да ме разберете."

Четиричленната фамилия все още живее в апартамента им под тепетата. Чак когато държавата официално обяви брака на Нели и Айман за анулиран, Антония ще може да стане госпожа Кики. Защото родителите обещали на Дани да му отстъпят апартамента, за да има къде да свие семейно гнездо.

"Кики е отчаян. Скоро едва ли ще получи жилището, като знаем бракоразводните дело колко дълго се точат", загрижени са за съотборника си играчите на Локо. Предисторията на бъдещата му сватба е свързана с "Нощен Труд", чрез който футболистът предложи годеж на приятелката си, която през пролетта се окичи с титлата Мис Марица. Тя го измъчи бая, докато също чрез любовно послание от прилеповите страници, прие предложението му.

Той: Правим секс по три пъти на ден

Егати какъв полов атлет бил Кики! "Правим секс по три пъти на ден, най-малко", без свян призна си той. "Само като я погледна и се възбуждам. Антония ми действа като сексмагнит. Правили сме го сред природата, даже веднъж се награбихме в тоалетната на един бар в Пловдив."

А, стана въпрос за бара! Това е нещо, което Дани не знае, че ще напишем. Преди да надупи Антония във WC-то, го било много, ама много срам. Обаче тя нали му е какичка, с година е по-голяма от него, го убеждава на екстремното изпълнение. Догато правят секс, някой яко им тропа по вратата. Добре, че е нямало скрита камерка в нужника! Дани ни призна, че въпреки 20-те си години, вече иска да бъде татко. "Мислим за бебе, но още ни е рано. А и първо трябва да си устроим живота. Не искаме детето ни да е лишено от нищо", казва той.

Тя: Искам да се любим на стадиона

Палавница от класа се оказа бъдещата жена на Кики. Последната хрумка на фотомодела от Пловдив е да усети мъжествеността на футболиста на стадион "Локомотив" в парк "Лаута"."Той засега още се дърпа. Измъква се, че там имало охрана", смее се Антония. Тя твърди, че характерите им с Дани са пълна противоположнот. "Ако аз харесам нещо, на него не му допада. И обратното. Но за сметка на това компенсираме различията си под завивките. Всичките пози са ми любими. Много се възбуждам, когато целува пръстите на краката ми. Да знаете колко хубаво се целува! Уникален мъж си имам!", хвали годеника си Антония. В началото на връзката им Кикито бил много свенлив в леглото. Но постепенно се изшлайфал в тънкостите на секса. "Беше като малко срамежливо коте, а сега е разгонен тигър и постоянно ме праща на луната от кеф", кълне се Антония.