Крилото на Локомотив (София) Даниел Генов сърдечно благодари на фенове, треньори, съотборници и всички в клуба, който днес получи зла участ - да играе извън професионалния футбол, оставайки без лиценза си за "А" група. 26-годишното крило го боли, че "железничарите" отиват при аматьорите и той трябва да премине в друг отбор.

БЛИЦ разбра, че Генов вече разглежда офертите, като една от тях е от "Левски".

"Искам искрено да благодаря на всички вас, които бяхте с мен и ми помогнахте да разбера какво е Локомотив (София). За тази година и половина изпитах такива невероятни емоции, които не могат да се опишат с прости думи... Локомотив го е имало и трябва да го има, защото е специален клуб! Мога само да кажа едно голямо благодаря на всички фенове, треньори, съотборници и всички, които работят в тази школа", написа с болка Генов на профила си във "Фейсбук".

"Дани, обичаме те! Успех, само Локо!", благодари му един от най-върлите привърженици на "железничарите" - Красимир Митов.

Освен от "Левски", интерес към Генов имат и няколко чуждестранни клуба. Очаква се в близките дни бъдещето на крилото да се изясни.

През изминалия сезон Генов записа 26 мача в "А" група, вкарвайки 5 гола и асистирайки за други 8 попадения. За Купата на България бързоногото крило вкара 3 гола и се отчете с 4 асистенции.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015