Новият капитан на “Ботев” (Пловдив) Даниел Златков призна, че на тима му липсват изгонените играчи. Днес „канарчетата” отстъпиха с 0:2 пред Славия, а преди два дни бяха извадени от тима Мариян Огнянов, Пламен Николов, Жоел Чибамба и досегашния капитан Йордан Христов.

„Всеки един от футболистите, които е останал в отбора, приема изключително тежко отсъствието на извадени, бяхме свикнали с тях. При нас нямаше лидери. Това е решение на клуба, не са ни дали обяснение, излязохме с наличните футболисти и видяхте, пак беше трудно”, сподели Златков след срещата.

„Беше ни изключително трудно, бяхме подложени на сериозен натиск и накрая получихме два гола, които ако бяхме концентрирани можеше да избегнем. В халфовата ни линия влязоха нови момчета, беше ни изключително трудно. След толкова промени е нормално да има такъв спад“, добави защитникът.

„Излязохме с футболистите, които имаме в момента, преди мача не се съмнявах, че ще имаме успех, но бяхме подложени на натиск и не издържахме. Клубът реши така да се случи, на нас не ни беше дадено обяснение, разбрахме преди 2-3 дни. Феновете и зрителите по телевизията видяха, че издишаме доста“, завърши Златков.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016