Един от основните футболисти на “Левски” Дарко Тасевски е изпаднал в тежка депресия заради невъзможността да бъде продаден в чужбина. Проблемът не е, че “сините” не го пускат, а че никой не го иска. Мениджърът Георги Иванов бил бесен от развоя на ситуацията, защото в момента македонецът ставал единствено за глуха резерва.

Тасевски вече втори трансферен прозорец е на сергията, но не се появява сериозен кандидат за подписа му. Цената на Дарко падна от 1.5 милиона евро до 600 хиляди лева.

Гаджето на футболиста Ромина Андонова също наливала масло в огъня с желанието си любимият й да замине в чужбина при значително по-добри финансови условия. Самата тя вече няма ангажименти покрай титлата Мис България и е готова да го последва.

”Няма интерес към Тасевски и другите играчи на “Левски”. Никой не ги познава, никой не ги следи”, заяви пред вестник “Меридиан Мач” мениджърът на халфа Мирчо Димитров.

Агентът, който е с добри позиции в страните от бившия СССР, ще присъства на контролата с Амкар (Перм) тази вечер, където ще опита да предложи Дарко на някой отбор.