ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

До края на БЛИЦ ГЕЙМ 1 остава много малко време. Играта приключва в петък на обяд. Въпреки това тези, които са изостанали, могат да наваксат с упорита игра, за да влязат в топ 50 на класирането! Ако не успеят, предстои им втори шанс. В понеделник, 9 юли, ще стартира БЛИЦ ГЕЙМ 2 - с изцяло нови въпроси и изцяло ново класиране!

Припомняме регламента. Играта с награди се състои от четири части. Първите трима в класирането от всяка от тях се класират за финалния кръг, който ще се проведе в редакцията на БЛИЦ през октомври. Тогава те ще получат 12 награди в зависимост на кое място са финиширали.

За останалите участници обаче сме приготвили допълнителни награди. Те ще бъдат определени чрез жребий измежду тези, които се класират между 4-10, 11-20, 21-30, 31-40 и 41-50 място в крайното класиране след четирите игри на БЛИЦ ГЕЙМ.

Така че, ако попаднеш в топ 50, има шанс да получиш награда.

БЛИЦ ГЕЙМ 3 ще стартира в началото на август, а БЛИЦ ГЕЙМ 4 - в първите дни на септември.

Списък на всички награди

ГОЛЯМАТА НАГРАДА
Посещение на голям мач в чужбина от европейско клубно първенство (от топ 4 – Испания, Англия, Германия или Италия). Кой ще е точно двубоят – ще обявим допълнително. Причината – тъй като играта ще завърши в началото на октомври, все още не е ясна програмата за новия сезон на нито едно от големите първенства.

ВТОРА НАГРАДА
Личен автограф с послание и лична фланелка на световноизвестната футболна звезда Леонел Меси!

ТРЕТА НАГРАДА
4K телевизор (43 инча) от търговска верига ЗОРА плюс фланелка на любим български футболен отбор

ЧЕТВЪРТА НАГРАДА
4К телевизор (40 инча) от търговска верига ЗОРА плюс фланелка на любим български футболен отбор

ПЕТА НАГРАДА
Телевизор (32 инча) от търговска верига ЗОРА плюс посещение на домакински мач на български отбор

ШЕСТА НАГРАДА

Мобилен телефон от А1

СЕДМА НАГРАДА
Лаптоп от търговска верига ЗОРА

ОСМА НАГРАДА
Лаптоп от търговска верига ЗОРА


ДЕВЕТА НАГРАДА
Телевизор (22 инча) от търговска верига ЗОРА

ДЕСЕТА НАГРАДА
Телевизор (22 инча) от търговска верига ЗОРА

ЕДИНАДЕСЕТА НАГРАДА
Таблет от търговска верига ЗОРА

ДВАНАДЕСЕТА НАГРАДА
Таблет от търговска верига ЗОРА

12-те награди ще бъдат разпределени между 12-те финалисти на големия финал на БЛИЦ ГЕЙМ през октомври, когато те ще преминат последния тест в редакцията в присъствието на тричленна комисия.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ НАГРАДИ
Два мобилни телефона от търговска верига ЗОРА
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 4 и 10 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 28 души)

Три фланелки на наш отбор по избор
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 11 и 20 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 40 души)

Три фланелки на националния отбор на България
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 21 и 30 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 40 души)

Три билета за домакински мачове на националния отбор
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 31 и 40 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 40 души)

Три билета за домакински мачове наш отбор от Първа лига
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 41 и 50 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 40 души)