Треньорът на Етър Сердар Даят изрази разочарованието си след отпадането от Миньор (Перник) за Купата на България. "Виолетовите" успяха да победят с 3:2 на реванша на стадион "Ивайло", в който изоставаха с 0:2, но в крайна сметка "жълто-черните" отидоха на 1/8-финал заради повечето отбелязани голове на чужд терен.

"Откакто съм тук, косата ми побелява! Първите 30 минути на всеки мач са инфарктни за нас. Получихме два гола, всеки път с едни и същи грешки. Но трябва да поздравя отбора за трите гола. Имахме и още 6-7 шанса да вкараме, противникът също имаше няколко. Но се научихме, че трябва да побеждаваме. През втората част играхме много добре, ако Пивати си беше вкарал положенията, щяхме да имаме 5 гола. Но това е футболът", коментира Сердар Даят.

"От първия кръг (б.р. - победата с 3:2 над Монтана), чак след три месеца Етър отново вкара 3 гола в един мач. Показахме, че сме отбор и се борим, благодаря на момчетата. Искам от все сърце да призова всички зрители да ни подкрепят. Отборът има нужда от това. Това, което чувам отгоре, не е добре. Няма значение кой е треньор, Етър не е на Сердар Даят. Етър е отбор на Велико Търново и феновете трябва да го уважават", добави наставникът на "виолетовите".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА