26 футболисти ще картотекира днес за новото първенство Етър. Изпълнителният директор на "виолетовите" Стефан Атанасов внася в БФС имената им, сред които и четиримата задължителни юноши.

Часове преди това Екундайо Джайеоба стана последното ново попълнение, като сложи подписа си под договор за срок от 2 години. Така новите имена в селекцията на Етър са пет - халфовете Румен Лапантов, Джихат Кямил, Илиян Трифонов и Стефан Харлов и Дайо, като преди това договорите си удължиха почти всички футболисти с изтичащи такива.

Лапантов идва от Гоце Делчев, където бе капитан на местния Пирин, пише sport-vt. Джихат Кямил е рожба на ЦСКА, а в последния сезон бе преотстъпен във Волов (Шумен). Стефан Харлов е кадър на Локомотив (Пловдив), последния сезон игра в "А" група с Монтана. Джайеоба е трикратен шампион с Локомотив (Пловдив) и Левски, а за последно бе във Вихрен. Илко Трифонов се завръща в Етър от влезлия в елита Видима-Раковски.

20 са футболистите с професионални договори, съобщи Стефан Атанасов. Двама са с аматьорски – Станислав Стоянов и Александър Апостолов, а четирима са юношите – Ивелин Бонев, Емрах Шабан, Ивайло Донев и Тинко Тодоров. /БЛИЦ