Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Нападателят Базил Де Карвальо подписа договор за 2 години с "Левски", информираха от пресслужбата на "сините". Играчът излиза без пари на "сините", разбра БЛИЦ.

30-годишният сенецалец, който е национал на Гвинея Бисау, стана свободен агент и беше взет на "Герена" от втория опит. Както е известно, "сините" го желаеха преди година и половина. Тогава Базил дори започна подготовка с "Левски", но се контузи още на първата тренировка и беше върнат на "Лаута". Сега обаче Де Карвальо е отказал да поднови договора си с Локомотив (Пловдив), който изтече след края на сезона.

Треньорът на "смърфовете" Емил Велев настоявал Де Карвальо да остане на "Лаута", но в крайна сметка го изпуска и повече няма да разчита на него.

От Локо (Пд) споделиха пред БЛИЦ, че Де Карвальо е казал, че има оферти от чужбина и поради тази причина се разделя с тях.

По този начин "сините" си осигуриха второ ново попълнение за това лято. Преди нападателя договор с "Левски" подписа и опитният Станислав Ангелов, който се завърна на "Герена", след като беше освободен от кипърския Анортозис.

Вчера пък стана ясно, че халфът на Спартак (Търнава) и национал на Словакия Роман Прохазка ще мине медицински прегледи в сряда. Ако всичко с него е наред, той ще подпише с "Левски" за 3 години и ще се превърне в третото ново попълнение на тима за това лято.

Новият треньор Илиан Илиев ще изведе футболистите си за първа тренировка в четвъртък от 18:00 часа.