Базил де Карвальо се срещна с феновете на Локомотив (Пловдив) и им благодари за тежките дни, които прекара от началото на годината. “За мен минаха три трудни месеца и вие не ме изоставихте. Ще ви нося винаги в сърцето си. Благодаря на всички за подкрепата. Само Локо", написа и прочете с развълнуван глас нападателят.

Над сто фенове засипаха с въпроси Де Карвальо, който не пожела да разказва много за престоя си в “Левски”.

“Бях там, подписах договор, а останалото го знаете. За мен най-важното е че съм в Локомотив и съм възстановен от травмата в рамото си. Имам огромно желание за игра и съм изключително щастлив, че се върнах. Тук всичко е същото. Посрещнаха ме чудесно, а на вас феновете искам да благодаря най-много. Вие ме подкрепихте дори, когато отпътувах за Франция за операция. Не ме оставихте да падна духом и бяхте до мен. Благодаря ви от сърце", заяви нападателят.

“Изобщо нямам намерение да ходя на друго място, искам да остана колкото се може повече в Локо. Имам желание да играя още срещу Славия. Чувствам се подготвен, още повече, че вече играх 30 минути за националния отбор на Гвинея", допълни Де Карвальо.

“Тук съм, за да играя футбол и останалото не ме интересува. Затова си има ръководители и президент. Знам само, че промените се правят за благото на отбора. А за предстоящия мач срещу “Левски” е добре, че сме домакини. Ще е фантастично да се разпиша във вратата им, а отборът ни да ги победи отново. Няма проблем, че в нападение има конкуренция. Това е добре за отбора", завърши голмайсторът./БЛИЦ